Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Practice for Sensory Evaluation Procedure to Establish Guidelines for Open Dating Food and Beverage Products (Withdrawn 1988)
Automaticky preložený názov:
Prax pre senzorické hodnotenie postupu s cieľom vypracovať usmernenia pre otvorený Dating potravín a nápojov ( Withdrawn 1988 )
Označenie normy: ASTM E687-79
Poznámka: NEPLATNÁ
Kód tovaru: NS-47658
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
ICS Number Code 71.040.40 (Chemical analysis)
Posledná aktualizácia: 2024-05-17 (Počet položiek: 2 902 148)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.