Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Practice for Establishing Conditions for Laboratory Sensory Evaluation of Foods and Beverages (Withdrawn 1993)
Automaticky preložený názov:
Prax pre vytvorenie podmienok pre laboratórne Senzorické hodnotenie potravín a nápojov ( Withdrawn 1993 )
Označenie normy: ASTM E480-84
Poznámka: NEPLATNÁ
Kód tovaru: NS-46941
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
ICS Number Code 67.240 (Sensory analysis)
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-11-16 (Počet položiek: 2 243 995)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.