Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Recommended Practice for Sensory Evaluation of Industrial and Institutional Food Purchase (Withdrawn 1992)
Automaticky preložený názov:
Odporúčané postupy pre senzorické hodnotenie priemyselných a inštitucionálne potravín nákupu ( Withdrawn 1992 )
Označenie normy: ASTM E461-85
Poznámka: NEPLATNÁ
Kód tovaru: NS-46880
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
ICS Number Code 71.040.40 (Chemical analysis)
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-11-14 (Počet položiek: 2 243 651)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.