Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Recommended Practice for Sensory Evaluation of Industrial and Institutional Food Purchase (Withdrawn 1992)
Automaticky preložený názov:
Odporúčané postupy pre senzorické hodnotenie priemyselných a inštitucionálne potravín nákupu ( Withdrawn 1992 )
Označenie normy: ASTM E461-85
Poznámka: NEPLATNÁ
Kód tovaru: NS-46880
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
ICS Number Code 71.040.40 (Chemical analysis)
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-05-17 (Počet položiek: 2 902 148)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.