Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Standard Terminology Relating to Sensory Evaluation of Materials and Products (Includes all amendments And changes 2/20/2023).
NORMA vydaná dňa 15.7.2022
Označenie normy: ASTM E253-22a
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 15.7.2022
Kód tovaru: NS-1069552
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Potravinářská technologie (názvosloví)
Smyslová analýza potravin
Keywords:
ICS Number Code 01.040.67 (Food technology (Vocabularies)),67.240 (Sensory analysis)
2. Referenced Documents | ||
|
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-09-07 (Počet položiek: 2 231 996)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.