Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Standard Terminology Relating to Sensory Evaluation of Materials and Products
NORMA vydaná dňa 1.5.2022
Označenie normy: ASTM E253-22
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.5.2022
Kód tovaru: NS-1057845
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Potravinářská technologie (názvosloví)
Smyslová analýza potravin
Keywords:
ICS Number Code 01.040.67 (Food technology (Vocabularies)),67.240 (Sensory analysis)
2. Referenced Documents | ||
|
Posledná aktualizácia: 2025-09-07 (Počet položiek: 2 231 996)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.