Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Standard Practice for Serving Protocol for Sensory Evaluation of Foods and Beverages
Automaticky preložený názov:
Štandardná prax pre podávanie protokolu pre senzorické hodnotenie potravín a nápojov
NORMA vydaná dňa 10.5.1997
Označenie normy: ASTM E1871-97
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 10.5.1997
Kód tovaru: NS-43397
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
foods and beverages, sensory evaluation, serving protocol, ICS Number Code 67.240 (Sensory analysis)
| 1. Scope | ||||||
|
1.1 This practice describes suggested procedures for presenting samples to sensory assessors. The purpose of this practice is to provide general guidelines for conducting sensory evaluation on a variety of foods and beverages, excluding beverage alcohol. 1.2 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. |
||||||
| 2. Referenced Documents | ||||||
|
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-12-20 (Počet položiek: 2 252 706)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.