ASTM E1627-94(1998)

Standard Practice for Sensory Evaluation of Edible Oils and Fats

Automaticky preložený názov:

Štandardná prax pre Senzorické hodnotenie jedlé oleje a tuky



NORMA vydaná dňa 10.11.1998


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena68.60 bez DPH
68.60

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM E1627-94(1998)
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 10.11.1998
Kód tovaru: NS-42433
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Anotácia textu normy ASTM E1627-94(1998) :

Keywords:
Discriminative/descriptive testing, Edible oils/fats, Flavors, Odor-food, Oils, Scaling, Sensory analysis-foods and beverages, Sensory analysis-odor, Taste, edible oils/fats-sensory evaluation, practice, ICS Number Code 67.200.10 (Animal and vegetable fats and oils), 67.240 (Sensory analysis)



Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.