ASTM E1396-90(2011)

Standard Test Method for Sensory Evaluation of Oleoresin Capsicum

Automaticky preložený názov:

Štandardná skúšobná metóda pre senzorické hodnotenie pepřového



NORMA vydaná dňa 1.3.2011


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena59.10 bez DPH
59.10

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM E1396-90(2011)
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.3.2011
Kód tovaru: NS-41613
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Kategórie - podobné normy:

Lékařský materiál

Anotácia textu normy ASTM E1396-90(2011) :

Keywords:
capsicum, N-vanillyl- -nonamide, oleoresin capsicum, pepper heat, scoville Heat Units (SHU), sensory evaluation-foods and beverages, ICS Number Code 11.120.20 (Wound dressings. Compresses)

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.