ASTM E1396-90(2004)

Standard Test Method for Sensory Evaluation of Oleoresin Capsicum

Automaticky preložený názov:

Štandardná skúšobná metóda pre Senzorické hodnotenie pepřového



NORMA vydaná dňa 1.10.2004


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena59.10 bez DPH
59.10

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM E1396-90(2004)
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.2004
Kód tovaru: NS-41612
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Anotácia textu normy ASTM E1396-90(2004) :

Keywords:
capsicum, N-vanillyl- -nonamide, oleoresin capsicum, pepper heat, scoville Heat Units (SHU), sensory evaluation-foods and beverages, ICS Number Code 11.120.20 (Wound dressings. Compresses)

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.