ASTM E1395-90(2011)

Standard Test Method for Sensory Evaluation of Low Heat Chilies

Automaticky preložený názov:

Štandardná skúšobná metóda pre senzorické hodnotenie nízke tepelné chilli



NORMA vydaná dňa 1.3.2011


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena59.10 bez DPH
59.10

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM E1395-90(2011)
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.3.2011
Kód tovaru: NS-41609
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Kategórie - podobné normy:

Koření

Anotácia textu normy ASTM E1395-90(2011) :

Keywords:
low heat chilies, ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments)

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.