ASTM E1395-90(2004)

Standard Test Method for Sensory Evaluation of Low Heat Chilies

Automaticky preložený názov:

Štandardná skúšobná metóda pre Senzorické hodnotenie nízke tepelné chilli



NORMA vydaná dňa 1.10.2004


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena59.10 bez DPH
59.10

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM E1395-90(2004)
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.2004
Kód tovaru: NS-41608
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Anotácia textu normy ASTM E1395-90(2004) :

Keywords:
low heat chilies, ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments)

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.