Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Standard Test Method for Sensory Evaluation of Low Heat Chilies (Includes all amendments And changes 8/16/2017).
Automaticky preložený názov:
Štandardná skúšobná metóda pre Senzorické hodnotenie nízke tepelné chilli
NORMA vydaná dňa 10.9.1997
Označenie normy: ASTM E1395-90(1997)e1
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 10.9.1997
Kód tovaru: NS-41606
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
low heat chilies, ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments)
1. Scope | ||||||
1.1 This test method describes standardized procedures for the sensory evaluation of heat in low heat chili peppers ranging from 200 to 2500 Scoville heat units. 1.2 This test method is intended as an alternative to the Scoville heat test (see ASTA Method 21.0 and ISO 3513), but results can be expressed in Scoville heat units (S.H.U.). 1.3 This test method does not apply for ground red pepper or oleoresin capsicums. 1.4 The values stated in SI units are to be regarded as the standard. 1.5 This standard does not purport to address all of the safety problems associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. Specific precautionary statements are given in Section 8. |
||||||
2. Referenced Documents | ||||||
|
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-05-17 (Počet položiek: 2 902 148)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.