ASTM E1395-90(1997)e1

Standard Test Method for Sensory Evaluation of Low Heat Chilies (Includes all amendments And changes 8/16/2017).

Automaticky preložený názov:

Štandardná skúšobná metóda pre Senzorické hodnotenie nízke tepelné chilli



NORMA vydaná dňa 10.9.1997


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena60.90 bez DPH
60.90

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM E1395-90(1997)e1
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 10.9.1997
Kód tovaru: NS-41606
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Anotácia textu normy ASTM E1395-90(1997)e1 :

Keywords:
low heat chilies, ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments)

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.