ASTM E1083-00e1

Standard Test Method for Sensory Evalution of Red Pepper Heat (Includes all amendments And changes 8/16/2017).

Automaticky preložený názov:

Štandardná skúšobná metóda pre Zmyslová Zhodnotenie Red Pepper Heat



NORMA vydaná dňa 10.4.2000


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena67.50 bez DPH
67.50

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM E1083-00e1
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 10.4.2000
Kód tovaru: NS-40379
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Anotácia textu normy ASTM E1083-00e1 :

Keywords:
ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments), 67.240 (Sensory analysis)

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.