strlen:27


ASTM E1083-00(2017)

Standard Test Method for Sensory Evaluation of Red Pepper Heat



NORMA vydaná dňa 1.2.2017


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena46.00 bez DPH
46.00

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM E1083-00(2017)
Dátum vydania normy: 1.2.2017
Kód tovaru: NS-676164
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Kategórie - podobné normy:

Koření
Smyslová analýza potravin

Anotácia textu normy ASTM E1083-00(2017) :

Keywords:
ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments), 67.240 (Sensory analysis)

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.