ASTM E1083-00

Standard Test Method for Sensory Evalution of Red Pepper Heat

Automaticky preložený názov:

Štandardná skúšobná metóda pre Zmyslová Zhodnotenie Red Pepper Heat



NORMA vydaná dňa 10.4.2000


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena59.40 bez DPH
59.40

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM E1083-00
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 10.4.2000
Kód tovaru: NS-40378
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Anotácia textu normy ASTM E1083-00 :

Keywords:
Ground red pepper, Red pepper, Scoville Heat Units (SHU), sensory evaluation of red pepper heat, test,, Sensory evaluation-foods and beverages, red pepper heat, test, ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments), 67.240 (Sensory analysis)

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.