Norma UNE 34876:1986 15.1.1986 náhľad

UNE 34876:1986

PROCESSED CHEESE PRODUCTS. CALCULATION OF THE CONTENT OF ADDED PHOSPHATE EMULDIFYING AGENTS EXPRESSED AS PHOSPHORUS. REFERENCE METHOD.

Automaticky preložený názov:

Produktov taveného syra. Výpočet obsahu pridaného fosfát EMULDIFYING SPLNOMOCNENÝCH ZÁSTUPCOV vyjadrí fosforu. Referenčnou metódou.



NORMA vydaná dňa 15.1.1986


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena13.70 bez DPH
13.70

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE 34876:1986
Dátum vydania normy: 15.1.1986
Kód tovaru: NS-571583
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Sýry

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.