Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
PROCESSED CHEESE PRODUCTS. CALCULATION OF THE CONTENT OF ADDED PHOSPHATE EMULDIFYING AGENTS EXPRESSED AS PHOSPHORUS. REFERENCE METHOD.
Automaticky preložený názov:
Produktov taveného syra. Výpočet obsahu pridaného fosfát EMULDIFYING SPLNOMOCNENÝCH ZÁSTUPCOV vyjadrí fosforu. Referenčnou metódou.
NORMA vydaná dňa 15.1.1986
Označenie normy: UNE 34876:1986
Dátum vydania normy: 15.1.1986
Kód tovaru: NS-571583
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
15.12.1985
15.1.1986
15.1.1986
15.3.1986
3.12.2004
28.2.2007
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-03-25 (Počet položiek: 2 885 931)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.