Norma UNE 34877:1986 15.1.1986 náhľad

UNE 34877:1986

PROCESSED CHEESE PRODUCTS. CALCULATION OF THE CONTENT OF ADDED CITRATE EMULDIFYING AGENTS EXPRESSED AS CITRIC ACID. REFERENCE METHOD.

Automaticky preložený názov:

Produktov taveného syra. Výpočet obsahu pridaného citrát EMULDIFYING SPLNOMOCNENÝCH ZÁSTUPCOV vyjadrí kyseliny citrónovej. Referenčnou metódou.



NORMA vydaná dňa 15.1.1986


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena13.70 bez DPH
13.70

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE 34877:1986
Dátum vydania normy: 15.1.1986
Kód tovaru: NS-571584
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Sýry

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.