Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
PROCESSED CHEESE PRODUCTS. CALCULATION OF THE CONTENT OF ADDED CITRATE EMULDIFYING AGENTS EXPRESSED AS CITRIC ACID. REFERENCE METHOD.
Automaticky preložený názov:
Produktov taveného syra. Výpočet obsahu pridaného citrát EMULDIFYING SPLNOMOCNENÝCH ZÁSTUPCOV vyjadrí kyseliny citrónovej. Referenčnou metódou.
NORMA vydaná dňa 15.1.1986
Označenie normy: UNE 34877:1986
Dátum vydania normy: 15.1.1986
Kód tovaru: NS-571584
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-04-25 (Počet položiek: 2 896 007)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.