Norma UNE-EN ISO 5534:2004 3.12.2004 náhľad

UNE-EN ISO 5534:2004

Cheese and processed cheese - Determination of total solids content (Reference method) (ISO 5534:2004)

Automaticky preložený názov:

A tavených - stanovenie celkového obsahu pevnej látky (referenčná metóda) (ISO 5534: 2004)



NORMA vydaná dňa 3.12.2004


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena67.00 bez DPH
67.00

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 5534:2004
Dátum vydania normy: 3.12.2004
Kód tovaru: NS-566289
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Sýry

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.