Norma UNE 34875:1986 15.1.1986 náhľad

UNE 34875:1986

DETERMINATION OF THE LACTOSE CONTENT OF CHEESE AND PROCESSED CHEESE PRODUCTS.

Automaticky preložený názov:

Stanovenie obsahu laktózy a tavených syrových výrobkov.



NORMA vydaná dňa 15.1.1986


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena51.90 bez DPH
51.90

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE 34875:1986
Dátum vydania normy: 15.1.1986
Kód tovaru: NS-571582
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Sýry

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.