Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods of test for meat and meat products. Determination of starch content of meat products (reference method).
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania mäsa a mäsových výrobkov. Stanovenie obsahu škrobu mäsových výrobkov (referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 28.2.1979
Označenie normy: BS 4401-12:1979
Dátum vydania normy: 28.2.1979
Kód tovaru: NS-67520
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Digestion of test portion with alcoholic potassium hydroxide, addition of hydrochloric acid followed by titrimetric determination of the glucose formed. Applicable to products that do not contain added substances, other than starch, which yield reducing sugars on hydrolysis. Status: Under Review
NEPLATNÁ
15.11.1998
15.11.1998
NEPLATNÁ
31.7.1980
NEPLATNÁ
15.4.1997
25.11.1970
15.7.1996
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-05-17 (Počet položiek: 2 902 148)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.