Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods of test for meat and meat products. Determination of free fat content.
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania mäsa a mäsových výrobkov. Stanovenie voľného obsahu tuku
NORMA vydaná dňa 15.7.1996
Označenie normy: BS 4401-5:1996
Dátum vydania normy: 15.7.1996
Kód tovaru: NS-67533
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 26138 7 Status: Under Review
15.10.1996
NEPLATNÁ
15.11.1998
15.11.1998
NEPLATNÁ
31.7.1980
NEPLATNÁ
15.4.1997
25.11.1970
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-05-17 (Počet položiek: 2 902 148)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.