Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods of test for meat and meat products. Determination of hydroxyproline content.
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania mäsa a mäsových výrobkov. Stanovenie obsahu hydroxyprolínu
NORMA vydaná dňa 15.2.1995
Označenie normy: BS 4401-11:1995
Dátum vydania normy: 15.2.1995
Kód tovaru: NS-67519
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Applicable to products containing less than 0.5% (m/m) hydroxyproline. Status: Under Review
15.10.1998
NEPLATNÁ
15.4.1997
28.2.1979
31.10.1979
NEPLATNÁ
30.10.1981
15.10.1996
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-05-17 (Počet položiek: 2 902 148)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.