NORMSERVIS s.r.o.

STN EN ISO 6887-4 (560102)

Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. Časť 4: Špecifické pokyny na úpravu výrobkov iných ako mlieko a mliečne výrobky, mäso a mäsové výrobky, ryby a rybie výrobky (ISO 6887-4: 2003).

NORMA vydaná dňa 1.10.2004

Tlačené (NA OTÁZKU)

Informácie o norme:

Označenie normy: STN EN ISO 6887-4
Rozlišovací znak: 560102
Katalógové číslo: 95922
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.2004
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN