NORMSERVIS s.r.o.

ISO 6820:1985

Wheat flour and rye flour — General guidance on the drafting of bread-making tests

NORMA vydaná dňa 19.9.1985

Anglicky -
Elektronické PDF (55.20 EUR)

Anglicky -
Tlačené (55.20 EUR)




Francúzsky -
Elektronické PDF (55.20 EUR)

Francúzsky -
Tlačené (55.20 EUR)

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6820:1985
Dátum vydania normy: 19.9.1985
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Anotácia textu normy ISO 6820:1985 :

Description / Abstract: The guidance follows the standard layout widely used for methods of analysis and thus ensures that no element id left unconsidered by the user when elaborating or drafting a bread-making test. It provides information on the contents of the clauses, such as scope and field of application, principle, ingredients, apparatus, sampling, procedure, expression of results, test report.