NORMSERVIS s.r.o.

ISO 5564:1982

Black pepper and white pepper, whole or ground — Determination of piperine content — Spectrophotometric method

NORMA vydaná dňa 1.11.1982

Anglicky -
Elektronické PDF (54.70 EUR)

Anglicky -
Tlačené (54.70 EUR)




Francúzsky -
Elektronické PDF (54.70 EUR)

Francúzsky -
Tlačené (54.70 EUR)

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 5564:1982
Dátum vydania normy: 1.11.1982
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Anotácia textu normy ISO 5564:1982 :

Description / Abstract: Describes a method based on a number of international collaborative studies carried out over a long period of time. The method seeks to optimize a number of variables in an attempt to define procedures and provide a common measure of the pungency of pepper. The principle consists in the extraction of the pungent compounds with ethanol and spectrophotometric measurement at 343 nm.