NORMSERVIS s.r.o.

ISO 3588:1977

Spices and condiments — Determination of degree of fineness of grinding — Hand sieving method (Reference method)

NORMA vydaná dňa 1.1.1977

Anglicky -
Elektronické PDF (55.80 EUR)

Anglicky -
Tlačené (55.80 EUR)




Francúzsky -
Elektronické PDF (55.80 EUR)

Francúzsky -
Tlačené (55.80 EUR)

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 3588:1977
Dátum vydania normy: 1.1.1977
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Anotácia textu normy ISO 3588:1977 :

Description / Abstract: Defines the procedure to be used to obtain the distribution of particles in a sample. Details the apparatus, the procedure, and the presentation of results. The properties of ground spices relevant to sieving are listed in an annex.