Standard Practice for Determining Effect of Packaging on Food and Beverage Products During Storage
NORMA vydaná dňa 1.1.2021
Prečo Redline?
Redline predstavuje rýchly a jednoduchý spôsob ako porovnať všetky zmeny medzi aktuálne platnou normou a predchádzajúcou verziou.
Vďaka redline sa okamžite dozviete o:
Ušetrite si čas aj starosti!
Vďaka Redline už nebudete musieť strácať čas zisťovaním, čo sa v novej norme zmenilo. Redline Vám ušetrí čas a zaručí, že sa o zmenách v norme dozviete.
Cena
Ak si zvolíte možnosť "Platná norma + Redline", potom dostanete oba dokumenty! A čo je najlepšie, cena Platné normy + Redline je len o niečo málo vyššia ako cena samostatnej platné normy.
Označenie normy: ASTM E460-21
Dátum vydania normy: 1.1.2021
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
adsorption of product components, coated paper, external contaminants, packaging of beverages, packaging of food, plastic films, sensory attributes, storage conditions, transfer of flavors,, ICS Number Code 55.020 (Packaging and distibution of goods in general),67.250 (Materials and articles in contact with foodstuff and water)