NORMSERVIS s.r.o.

ASTM E460-21

Standard Practice for Determining Effect of Packaging on Food and Beverage Products During Storage

NORMA vydaná dňa 1.1.2021

Anglicky -
PDF - okamžité stiahnutie (50.70 EUR)

Anglicky -
PDF + redline - ihneď (60.90 EUR)

Anglicky -
Tlačené (50.70 EUR)

Anglicky -
Tlač + redline (60.90 EUR)


Prečo Redline?

Redline predstavuje rýchly a jednoduchý spôsob ako porovnať všetky zmeny medzi aktuálne platnou normou a predchádzajúcou verziou.

Vďaka redline sa okamžite dozviete o:

Ušetrite si čas aj starosti!

Vďaka Redline už nebudete musieť strácať čas zisťovaním, čo sa v novej norme zmenilo. Redline Vám ušetrí čas a zaručí, že sa o zmenách v norme dozviete.

Cena

Ak si zvolíte možnosť "Platná norma + Redline", potom dostanete oba dokumenty! A čo je najlepšie, cena Platné normy + Redline je len o niečo málo vyššia ako cena samostatnej platné normy.

Zobraziť ukážku Redline

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM E460-21
Dátum vydania normy: 1.1.2021
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Anotácia textu normy ASTM E460-21 :

Keywords:
adsorption of product components, coated paper, external contaminants, packaging of beverages, packaging of food, plastic films, sensory attributes, storage conditions, transfer of flavors,, ICS Number Code 55.020 (Packaging and distibution of goods in general),67.250 (Materials and articles in contact with foodstuff and water)