NORMSERVIS s.r.o.

ASTM F1885-18

Standard Guide for Irradiation of Dried Spices, Herbs, and Vegetable Seasonings to Control Pathogens and Other Microorganisms

NORMA vydaná dňa 1.11.2018

Anglicky -
PDF - okamžité stiahnutie (71.20 EUR)

Anglicky -
Tlačené (71.20 EUR)

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM F1885-18
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.11.2018
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Anotácia textu normy ASTM F1885-18 :

Keywords:
bacteria, commodity, herbs, irradiation, labeling, microorganisms, molds, packaging, pathogens, processing, seasonings, spices, yeasts,, ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments)