Standard Guide for Irradiation of Dried Spices, Herbs, and Vegetable Seasonings to Control Pathogens and Other Microorganisms
NORMA vydaná dňa 1.11.2018
Prečo Redline?
Redline predstavuje rýchly a jednoduchý spôsob ako porovnať všetky zmeny medzi aktuálne platnou normou a predchádzajúcou verziou.
Vďaka redline sa okamžite dozviete o:
Ušetrite si čas aj starosti!
Vďaka Redline už nebudete musieť strácať čas zisťovaním, čo sa v novej norme zmenilo. Redline Vám ušetrí čas a zaručí, že sa o zmenách v norme dozviete.
Cena
Ak si zvolíte možnosť "Platná norma + Redline", potom dostanete oba dokumenty! A čo je najlepšie, cena Platné normy + Redline je len o niečo málo vyššia ako cena samostatnej platné normy.
Designation standards: ASTM F1885-18
Publication date standards: 1.11.2018
The number of pages: 6
Approximate weight : 18 g (0.04 lbs)
Country: American technical standard
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
bacteria, commodity, herbs, irradiation, labeling, microorganisms, molds, packaging, pathogens, processing, seasonings, spices, yeasts,, ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments)