Standard Guide for Serving Protocol for Sensory Evaluation of Foods and Beverages
NORMA vydaná dňa 1.9.2017
Prečo Redline?
Redline predstavuje rýchly a jednoduchý spôsob ako porovnať všetky zmeny medzi aktuálne platnou normou a predchádzajúcou verziou.
Vďaka redline sa okamžite dozviete o:
Ušetrite si čas aj starosti!
Vďaka Redline už nebudete musieť strácať čas zisťovaním, čo sa v novej norme zmenilo. Redline Vám ušetrí čas a zaručí, že sa o zmenách v norme dozviete.
Cena
Ak si zvolíte možnosť "Platná norma + Redline", potom dostanete oba dokumenty! A čo je najlepšie, cena Platné normy + Redline je len o niečo málo vyššia ako cena samostatnej platné normy.
Designation standards: ASTM E1871-17
Publication date standards: 1.9.2017
The number of pages: 8
Approximate weight : 24 g (0.05 lbs)
Country: American technical standard
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
foods and beverages, sensory evaluation, serving protocol,, ICS Number Code 67.240 (Sensory analysis)