Norma UNE-ISO 3972:2013 16.1.2013 náhľad

UNE-ISO 3972:2013

Sensory analysis. Methodology. Method of investigating sensitivity of taste.

Automaticky preložený názov:

Senzorická analýza. Metodika. Spôsob prešetrenie citlivosť chuť.



NORMA vydaná dňa 16.1.2013


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena55.90 bez DPH
55.90

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-ISO 3972:2013
Dátum vydania normy: 16.1.2013
Kód tovaru: NS-568014
Počet strán: 26
Približná hmotnosť: 78 g (0.17 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Smyslová analýza potravin

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.