Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 3: Calculation of fat content (ISO 3727-3:2003)
Automaticky preložený názov:
MASLO - stanovenie vlhkosti, NON-FAT pevných látok a obsah tuku - Časť 3: Výpočet obsahu tuku (ISO 3727-3: 2003)
NORMA vydaná dňa 30.5.2003
Označenie normy: UNE-EN ISO 3727-3:2003
Dátum vydania normy: 30.5.2003
Kód tovaru: NS-565899
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.