Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 1: Determination of moisture content (Reference method). (ISO 3727-1:2001)
Automaticky preložený názov:
MASLO - stanovenie vlhkosti, LÁTKY NON-tuku a obsah tuku - Časť 1: Stanovenie VLHKOSTI (Referenčná metóda). (ISO 3727-1: 2001)
NORMA vydaná dňa 29.7.2002
Označenie normy: UNE-EN ISO 3727-1:2002
Dátum vydania normy: 29.7.2002
Kód tovaru: NS-565897
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-03-25 (Počet položiek: 2 885 931)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.