Norma UNE-EN 12396-1:2000 5.7.2000 náhľad

UNE-EN 12396-1:2000

NON-FATTY FOODS - DETERMINATION OF DITHIOCARBAMATE AND THIURAM DISULFIDE RESIDUES - PART 1: SPECTROMETRIC METHOD

Automaticky preložený názov:

NON-tučné jedlá - URČENIE ditiokarbamáty A thiuramová disulfidovou rezíduá - Časť 1: spektrometrickou metódou



NORMA vydaná dňa 5.7.2000


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena70.60 bez DPH
70.60

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN 12396-1:2000
Dátum vydania normy: 5.7.2000
Kód tovaru: NS-552133
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Potravinářské produkty všeobecně

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.