Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
DETERMINATION OF THE PHOSPHORUS CONTENT OF CHEESE AND PROCESSED CHEESE PRODUCTS. REFERENCE METHOD.
Automaticky preložený názov:
Stanovenie fosforu OBSAHU a tavených syrových výrobkov. Referenčnou metódou.
NORMA vydaná dňa 15.1.1986
Označenie normy: UNE 34873:1986
Dátum vydania normy: 15.1.1986
Kód tovaru: NS-571580
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Posledná aktualizácia: 2024-04-25 (Počet položiek: 2 896 007)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.