Norma UNE 34096-7:1981 15.9.1981 náhľad

UNE 34096-7:1981

SPICES AND CONDIMENTS. DETERMINATION OF MOISTURE CONTENT. ENTRAINMENT METHOD.

Automaticky preložený názov:

Korenie. Stanovenie obsahu vody. Extrahovací metódy.



NORMA vydaná dňa 15.9.1981


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena26.50 bez DPH
26.50

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE 34096-7:1981
Dátum vydania normy: 15.9.1981
Kód tovaru: NS-571474
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Koření

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.