Norma UNE 34085-2:1976 15.4.1976 náhľad

UNE 34085-2:1976

ANALYSIS METHODS FOR CHOCOLATES. SACCHAROSE AND LACTOSE.

Automaticky preložený názov:

Analytické metódy pre čokolády. Sacharózu a laktózu.



NORMA vydaná dňa 15.4.1976


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena26.50 bez DPH
26.50

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE 34085-2:1976
Dátum vydania normy: 15.4.1976
Kód tovaru: NS-571466
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Čokoláda

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.