Norma UNE 34076:1974 15.5.1974 náhľad

UNE 34076:1974

ANALYSIS METHODS FOR CHOCOLATE. COMPOSITION INTERVALS AND TEST METHODS.

Automaticky preložený názov:

Analytické metódy pre čokoládu. ZLOŽENIE intervaloch a skúšobných metód.



NORMA vydaná dňa 15.5.1974


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena13.70 bez DPH
13.70

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE 34076:1974
Dátum vydania normy: 15.5.1974
Kód tovaru: NS-571456
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Čokoláda

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.