Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food processing machinery. Baguette slicers. Safety and hygiene requirements
Automaticky preložený názov:
Strojové zariadenia na spracovanie potravín. Nárezové stroje na bagety. Bezpečnostné a hygienické požiadavky
NORMA vydaná dňa 1.1.2014
Označenie normy: GOST R EN 14655-2012
Dátum vydania normy: 1.1.2014
Kód tovaru: NS-404733
Počet strán: 31
Približná hmotnosť: 93 g (0.21 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.7.2007
1.1.2008
1.1.2008
NEPLATNÁ
1.1.2008
NEPLATNÁ
1.1.2009
Posledná aktualizácia: 2024-05-17 (Počet položiek: 2 902 148)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.