Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs. Determination of trace elements. Performance criteria, general considerations and sample preparation
Automaticky preložený názov:
Potraviny. Stanovenie stopových prvkov. Výkonnostné kritériá, všeobecné úvahy a príprava vzoriek
NORMA vydaná dňa 1.7.2014
Označenie normy: GOST EN 13804-2013
Dátum vydania normy: 1.7.2014
Kód tovaru: NS-397693
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2024-05-19 (Počet položiek: 2 902 277)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.