Norma BS ISO 3728:2004 9.12.2004 náhľad

BS ISO 3728:2004

Ice-cream and milk ice. Determination of total solids content (reference method).

Automaticky preložený názov:

Ice-cream a mlieko ľad. Stanovenie celkového obsahu sušiny (Referenčná metóda)



NORMA vydaná dňa 9.12.2004


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena143.00 bez DPH
143.00

Informácie o norme:

Označenie normy: BS ISO 3728:2004
Dátum vydania normy: 9.12.2004
Kód tovaru: NS-113598
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Kategórie - podobné normy:

Zmrzlina a zmrzlinové cukrovinky

Anotácia textu normy BS ISO 3728:2004 :

ISBN: 0 580 44989 0 Status: Confirmed

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.