Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Ice-cream and milk ice. Determination of total solids content (reference method).
Automaticky preložený názov:
Ice-cream a mlieko ľad. Stanovenie celkového obsahu sušiny (Referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 9.12.2004
Označenie normy: BS ISO 3728:2004
Dátum vydania normy: 9.12.2004
Kód tovaru: NS-113598
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 44989 0 Status: Confirmed
8.10.2002
1.12.2007
1.3.2009
1.12.2006
1.1.2004
1.1.2004
Posledná aktualizácia: 2024-05-01 (Počet položiek: 2 896 514)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.