ASTM E1627-19

Standard Practice for Sensory Evaluation of Edible Oils and Fats



NORMA vydaná dňa 1.8.2019


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena59.00 bez DPH
59.00

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM E1627-19
Dátum vydania normy: 1.8.2019
Kód tovaru: NS-972145
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Anotácia textu normy ASTM E1627-19 :

Keywords:
appearance, aroma, flavor, odor, sample, sensory evaluation, taste, visual,, ICS Number Code 67.200.10 (Animal and vegetable fats and oils), 67.240 (Sensory analysis)

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.