ASTM E1395-90(2017)

Standard Test Method for Sensory Evaluation of Low Heat Chilies (Withdrawn 2024)



NORMA vydaná dňa 1.2.2017


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena61.60 bez DPH
61.60

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM E1395-90(2017)
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.2.2017
Kód tovaru: NS-676165
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Kategórie - podobné normy:

Koření

Anotácia textu normy ASTM E1395-90(2017) :

Keywords:
ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments)

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.