ASTM E1083-00(2011)

Standard Test Method for Sensory Evaluation of Red Pepper Heat

Automaticky preložený názov:

Štandardná skúšobná metóda pre senzorické hodnotenie Red Pepper Heat



NORMA vydaná dňa 1.3.2011


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena60.90 bez DPH
60.90

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM E1083-00(2011)
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.3.2011
Kód tovaru: NS-40377
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Kategórie - podobné normy:

Koření
Smyslová analýza potravin

Anotácia textu normy ASTM E1083-00(2011) :

Keywords:
ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments), 67.240 (Sensory analysis)

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.