Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Standard Specification for Slow Cook/Hold Ovens and Hot Food Holding Cabinets
Automaticky preložený názov:
Štandardné špecifikácie pre Slow Cook / Držte rúry a teplé jedlo udržiavacie skrine
NORMA vydaná dňa 1.3.2015
Označenie normy: ASTM F2202-02(2015)
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.3.2015
Kód tovaru: NS-588552
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
cook and hold oven, foodservice equipment, holding oven, hot food holding cabinet, low temperature cook oven, mobile warmer, oven, roll-in warmer, slow cook oven, warmer,, ICS Number Code 97.040.20 (Cooking ranges, working tables, ovens and similar appliances)
1. Scope | ||||||||||||||||||||||
1.1 This specification covers commercial electric slow cook/hold ovens and hot food holding cabinets. 1.2 The values stated in inch-pound units are to be regarded as the standard. The values given in parentheses are for information only. 1.3 The following safety hazards caveat pertains only to the test methods portion, Section 8, of this specification. This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory requirements prior to use. |
||||||||||||||||||||||
2. Referenced Documents | ||||||||||||||||||||||
|
Posledná aktualizácia: 2024-05-19 (Počet položiek: 2 902 277)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.