Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Standard Terminology Relating to Food Service Equipment
NORMA vydaná dňa 1.7.2019
Označenie normy: ASTM F1827-13(2019)
Dátum vydania normy: 1.7.2019
Kód tovaru: NS-955652
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Potravinářská technologie (názvosloví)
Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
Keywords:
ICS Number Code 01.040.67 (Food technology (Vocabularies)), 97.040.20 (Cooking ranges, working tables, ovens and similar appliances)
1. Scope | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1.1 This terminology covers definitions for various terms and equipment listed in the test methods and specifications for Committee F26 on Food Service Equipment. 1.2 This international standard was developed in accordance with internationally recognized principles on standardization established in the Decision on Principles for the Development of International Standards, Guides and Recommendations issued by the World Trade Organization Technical Barriers to Trade (TBT) Committee. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
2. Referenced Documents | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-05-19 (Počet položiek: 2 902 277)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.