ASTM F1356-16

Standard Guide for Irradiation of Fresh, Frozen or Processed Meat and Poultry to Control Pathogens and Other Microorganisms

Automaticky preložený názov:

Štandardné Príručka pre ožarovanie čerstvé, mrazené alebo spracované mäso a hydinu v riadiacich patogénov a iných mikroorganizmov



NORMA vydaná dňa 1.2.2016


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena69.90 bez DPH
69.90

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM F1356-16
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.2.2016
Kód tovaru: NS-633426
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Anotácia textu normy ASTM F1356-16 :

Keywords:
bacteria, cattle, chicken, duck, electron beam, equine, food, gamma radiation, goat, goose, guinea, HACCP, horse, irradiation, labeling, meat, microorganisms, mule, packaging, parasites, pathogens, pigeons, poultry, processed, processing, sheep, swine, turkey, X-radiation, X-ray,, ICS Number Code 07.100.30 (Food microbiology),67.120.01 (Animal produce in general)

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.