Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Standard Terminology Relating to Sensory Evaluation of Materials and Products
NORMA vydaná dňa 15.4.2021
Označenie normy: ASTM E253-21
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 15.4.2021
Kód tovaru: NS-1027047
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Potravinářská technologie (názvosloví)
Smyslová analýza potravin
Keywords:
ICS Number Code 01.040.67 (Food technology (Vocabularies)),67.240 (Sensory analysis)
2. Referenced Documents | ||
|
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-05-12 (Počet položiek: 2 898 605)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.